Opnieuw een behoorlijk onvermoeibaar team van vrijwilligers die in luttele uren duizenden stuk(je)s plastic hebben gesorteerd die de laatste twee weken zijn afgevangen door de Bubble Barrier te Katwijk. Dat wil zeggen, in ruim twee uur tijd konden we 30 kg uitpluizen, terwijl er 75 kg uitgelekt materiaal op ons stond te wachten. Dat wordt dus extrapoleren van gegevens, want anders is het geen doen. We volgen nauwgezet de OSPAR-methode, zodat we later onze data naast de gegevens van andere projecten kunnen leggen. Wil je een keertje meedoen? Laat het weten via een berichtje! Versterking van ons team is altijd welkom, want er komen nog heel want sessies aan! info@coastbusters.nl

De laatste 2 foto’s betreffen het telwerk, dat deden we een weekje later, want na 2 uur was iedereen al uitgeteld 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *