Wij zijn enorm blij met alle steun die we van anderen krijgen.
Voor onze Limes Bubble Barrier is het voor ons zelf erg belangrijk dat dit niet alleen op overheden aankomt, maar ook kan rekenen op de steun van burgers en bedrijfsleven. Een tweetal mooie voorbeelden hiervan betreffen:

  • Operatie Jonas, een manifestatie in Katwijk tegen de plastic soup. Van 28 mei t/m 7 juni, voorafgaand aan de Wereld Oceanen Dag worden er samen met het Wereld Natuur Fonds allerlei activiteiten georganiseerd om het probleem van zwerfafval onder de aandacht te brengen. De inkomsten van de Doneer actie gaan naar de Limes Bubble Barrier. Kijk hier voor meer informatie of ga direct naar hun website.
  • De Leidse Swim In, een open water wedstrijd met goede doelen actie voor de strijd tegen zwerfafval in binnen wateren. Op zondag 23 juni wordt er in het Huigpark in Leiden over diverse afstanden gezwommen en daarmee geld ingezameld voor zowel de Plastic Avengers (met Plastic Soup Surfer, Merijn Tinga) als Stichting Coast Busters. Je vindt hier meer informatie over dit event en kunt op hun website terecht voor afstanden om ook, als minder geoefende zwemmer, mee te doen.