17 september 2019 – Op 14 september 2019 bestond Jutters Katwijk al weer 2 jaar. Kort na de oprichting zag ook Jutters Noordwijk het licht. Daarna werd de website www.straatjutterskatwijk.nl gelanceerd. De zomer stond in het teken van Operatie Jonas. En dit jaar werd Stichting Coast Busters opgericht, die in de TROUW DUURZAME 100 2019 staat, de eerste ‘Duurzame 100 van onderop’. De plaatsen houdt TROUW nog even geheim, maar om sowieso in deze lijst te staan…. Hoe mooi kun je een verjaardag vieren ?

Op 16 september werden de Jutters Katwijk aangenaam verrast door bezoek van wethouder Jacco Knape en Dennis de Leeuw van Team Wijkbeheer. Mooi om te constateren dat er een goede samenwerking kan bestaan tussen Gemeente en burgers. Het probleem van de plastic soep kunnen we niet alleen op het bordje van overheden scheppen. De plastic soep begint bij het zwerfvuil op straat.

Laat een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.