17 december 2019 – Stichting Coast Busters, Hoogheemraadschap van Rijnland en gemeenten in het stroomgebied van Rijnland hebben op 16 december 2019 een overeenkomst ondertekend om toe te werken naar de plaatsing van een luchtbellenscherm dat plastic afval afvangt bij boezemgemaal Katwijk.

Samen met de gemeenten Alphen aan de Rijn, Katwijk, Noordwijk, Leiden, Leiderdorp, Teylingen, Voorschoten, Wassenaar en Zoeterwoude en onze sponsor Rivella gaan de Coastbusters en Hoogheemraadschap Rijnland direct na de jaarwisseling van start met het haalbaarheidsonderzoek.

Partners Limes Bubble Barrier, Fase 1

Het komend half jaar zullen samen met onze partner The Great Bubble Barrier onder meer technische aspecten, vismigratie, stakeholders-onderzoek en het financieringsplan worden onderzocht. Stichting Coastbusters voert hierbij de project coördinatie.

Hierbij zal ook gekeken worden welke stakeholders/sponsors willen aansluiten. Wil je ons burgerinitiatief steunen als sponsor ? dan ben je van harte welkom contact op te nemen met claar-els@coastbusters.nl.
Donaties zijn zeker ook welkom via
NL43 TRIO 0379 6273 88 t.n.v. Stichting Coast Busters, o.v.v. donatie Limes Bubble Barrier

Laat een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.