21 januari 2021 – A.s. dinsdag 26 januari is het zover: de #statiegeldallieantie treedt groots naar buiten met de oproep voor een snel besluit voor statiegeld op blikjes. Meer dan 170 Nederlandse gemeenten, bedrijven en organisaties en in totaal meer dan 290 deelnemers zijn aan de statiegeldalliantie verbonden! Coast Busters natuurlijk óók en Gemeente Katwijk óók! Dit is een cruciaal moment. In de eerste week van februari staat namelijk een politieke vergadering (VAO) gepland waar statiegeld op de agenda staat. Rond die tijd worden daarom de laatste monitoringsresultaten van blikjes in de natuur én het besluit vanuit de regering verwacht. Dit betekent dat het demissionair kabinet de komende week haar besluit gaat nemen over statiegeld op blikjes! Deel dit bericht a.u.b. zoveel mogelijk! We hopen van harte dat we op u kunnen rekenen!

#StatiegeldYesWeCan

Laat een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.