10 oktober 2021 – Maandag 4 oktober 2021 was het zover: de uitvoeringsovereenkomst voor de Limes Bubble Barrier werd ondertekend door Gemeente Katwijk (opdrachtgever), Hoogheemraadschap van Rijnland (exploitatie en toekomstig eigenaar), en Coast Busters. Een heugelijk feit waarop getoost mag worden!

Veel dank aan al onze sponsors, donateurs, fondsen, provincie Zuid-Holland, regio Holland-Rijnland en natuurlijk al onze samenwerkingspartners van het eerste uur.

#limesbubblebarrier #parlevlietvanderplas #ouwehandbouw #circulairwest #endplasticsoup #thegreatbubblebarrier #fonds1818 #pinkladies #pietergroencollege #swiminleiden #lions #degroenemotor #groenblauwbuurtidee #enecoluchterduinen #biopartner #spaarbankfondskatwijk #hollandrijnland #katwijk #kaagenbraassem #alphenaandenrijn #leiden #leiderdorp #noordwijk #oegstgeest #teylingen #voorschoten #wassenaar #zoeterwoude #woerden #utrecht #adrisoft #basduijst #nicovandeneijkel #jutterskatwijk

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *